В Алметиевск, Татарстан, шофьор на миниван подлуди полицаите, принуждавайки ги да го

...
В Алметиевск, Татарстан, шофьор на миниван подлуди полицаите, принуждавайки ги да го
Коментари Харесай

Шофьор прави кръгчета цял час на кръстовище и се гаври с полицията ВИДЕО

В Алметиевск, Татарстан, водач на миниван подлуди служителите на реда, принуждавайки ги да го преследват. Мъжът основал бариера на пътя и пречел на останалите водачи.

В интернет се появи видео с миниван, който обикаля кола на КАТ, а служителите на реда се пробват да изтичат до него и да го спрат. В резултат на това водачът излязъл на различен път и се опитал да избяга.

В обществените мрежи има и фрагменти със арестувания водач, който крещи мощно.

Медиите разгласиха видео със арестувания мъж, на който му прилошало. Докато му оказват помощ, той споделя, че се е решил на сходна акция поради правосъдното решение против мъжа, блъснал щерка му.

На 29 март щерка му била блъсната от водач. Пред съда той се признал за отговорен, като споделил, че не я е забелязал на пътя. В резултат на това нарушителят е лишен от шофьорска брошура, като решението е влезнало в действие на 15 април.

Несъгласен с тази присъда, бащата на момичето пил и седнал зад кормилото. Близо час карал в кръг на кръстовището, до момента в който не бил арестуван. Съобщава се също, че по време на ареста той е пръснал пикантен спрей в лицето на полицията.

Мъжът е сигурен, че виновникът за злополуката с щерка му е родственик на полицейски началник, по тази причина не е арестуван. Дъщерята не е умряла, само че я е боязън да излезе на открито.

 „ Защо щерка ми не е изпратена вярно на съдебномедицинска експертиза “, пита мъжът в фрагмента.

Сега служителите на реда откриват за какво водачът е седнал зад кормилото в нетрезво положение и е оказал опозиция при задържането. Очаква го наказване отнемане от независимост по наказателно дело.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР